Do moderatorów - nie do dyskusji
|
24-03-2014, 07:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2014 07:14 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Do moderatorów - nie do dyskusji
@Sander
To nie ja szukam problemów. Napisałeś wcześniej że : @BMH długo mu cierpliwie tłumaczył jak ma poprawnie korzystać z forum (nie cytować wypowiedzi razem z obrazkami np) i ogólnie starał się mu pomóc tu udnaleźć I to jest właśnie problem tego forum ,którego Ty będąc w stadzie nie zauważasz. A kim jest ten osobnik że uzurpuje sobie prawo do ustawiania innych i dawania wskazówek jak zachowywać się na forum? Kogo on reprezentuje że daje innym wytyczne i szantażuje ich, że jeżeli się nie dostosujesz to nikt z tobą nie będzie gadał? Od tego chyba są moderatorzy i regulamin ,a nie samozwańczy policjant pilnujący tu porządku pod swoje widziemisie i ustawiający każdego kto chce na tym forum pisać. Mnie też na samym początku próbował ustawić ,ale szybko dostał kontrę i szybko się wycofał. Było to jeszcze ,gdy wynikła sprawa PeterManfredo i próbował wpłynąć na moje zdanie na temat tego usera. Ale szybko przekonał się ,że na moje poglądy i sposób bycia na tym forum nie będzie miał żadnego wpływu bo ja ma daleko w doopie jaką kto ma aktywność na forum i ile ma punkcików w reputacji i jakie miejsce zajmuje na tym forum. Ja jeżeli będę miał powody to bez oporów przejadę się nawet po naczelny,, a co dopiero po trzyliterowcu piszącym jedynie głupoty. Taki mam charakter i zasady. I jeszcze raz Ci powtarzam. To nie jest użalanie się nad copem. To jest poruszanie problemu tego forum który bardzo jaskrawo pokazał się przy okazji copa. Podobnie cięgłem temat z PeterManfredo. Tam był bardzo podobny przypadek. Grupa zaszczuła jednostkę wymyślając sobie przewinienie które według własnego uznania uznali za powód do banowania . Tam też nie zadziałał regulamin i zasady forum pilnowane przez moderatora. Tam także „tłum” dyktował warunki. @Martin Coraz mniej mi zależy na pisaniu na tym forum o boksie. Tu są sami „eksperci” a ja jestem przeciętnym kibicem boksu. A wiec mógłbym być wyśmiany że nie zauważam jaki Rigo jest szybki i jaką Maywether ma fantastyczną obronę. Poniżano tu już kogoś za to że w rankingu chyba Wildera postawił za wysoko. Jeżeli coś się zmieni to może i ja zmienię zdanie. Na razie piszę na forum bokserskim dla „niedzielnych kibicówCzyli jakby powiedział Marek Niedźwiecki "Jestem w poczekalni" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości