Do moderatorów - nie do dyskusji
|
23-03-2014, 09:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Do moderatorów - nie do dyskusji
@KrychuTMT
To nie jest z mojej strony „ból dupy” Realizowanie się w wirtualnym świecie nie jest moim celem życiowym. Piszę jedynie o tym co zauważam i co jaskrawo rzuca mi się w oczy. Czyli hipokryzja. „Przywódca stada” czyli „prawie naczelny” i kilku jego lizusów zaatakowało pewnego usera za to że miał odwagę podać własny ranking [nielogiczny?] albo ,że ktoś widzi inaczej wynik jakiejś walki. Używają oni dla poniżenia przeciwnika własną diagnozę jego stanu psychicznego. Ci sami natomiast robią dokładnie to samo w stosunku do innej walki gdzie wynik większości nie budzi wątpliwości. Nie twierdzą że nie mają do tego prawa. A zadaję jedynie pytanie. Dlaczego innych prześladują za podobne zdanie i poniżają a sami robią dokładnie to samo? Podobnie jest z tym niby „spamowaniem” Każdy to robi bo w dyskusjach nie da się uniknąć zbaczania z tematu. Ale w stosunku do jednego jest to powód do banowania a innych się toleruje. Uważam że banowanie powinno nastapić tylko wtedy gdy ktoś w sposób wulgarny i powtarzający się narusza czyjąś godność w sposób chamski notorycznie i bezpardonowy go obraża. Innych powodów banowania nie widzę. Banowanie za obrażanie grupy ludzi czy całego jakiegoś środowiska jest dla mnie absurdalne. Jeżeli ktoś napisze że Polacy to złodzieje ,bo kradli [kradną? ] w Niemczech auta to nie może to być powodem banowania bo nikt nie został obrażony personalnie. Ja np. nie czuję się obrażany bo nigdy nikomu niczego nie ukradłem , a jestem Polakiem. Używając określenia „Polacy kradną” każdy inteligentny człowiek wie że nie o wszystkich Polaków chodzi. To forum jest w złej sytuacji. Winę za ten stan rzeczy ponoszą tu piszący. Więc dziwię się ,że tego nie zauważasz. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości