Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
23-03-2014, 04:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014 08:56 PM przez Matys.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Pisałem Sanderowi jakiś czas temu (6 marca) w PW o sytuacji z osobą i przykro mi to mówić, ale moje przypuszczenia się sprawdzają.
Matys napisał(a):Musisz zdać sobie sprawę, że [osoba] nie jest zdrowym człowiekiem. I nie piszę tego by mu w jakiś sposób dołożyć. Nie wiem czy to schizofrenik czy co innego, ale zdrowy to on nie jest, dlatego już jakiś czas temu odechciało mi się nawet "znęcać" nad nim. Jeśli zdasz sobie sprawę, że dla niego ta wirtualna rzeczywistość jest niezmiernie ważna, to zaczniesz patrzeć na jego zachowania z politowaniem. Przecież to co on robi to jest książkowy przykład krzyku o zwrócenie uwagi (o pomoc?), facet ma jakieś poważne problemy i jest mi go autentycznie żal, ale niestety to nie miejsce na oddziaływanie terapeutyczne, dlatego uznałem, że najlepsze co dla niego mogę zrobić, to ignorowanie. Publikuję teraz, nie żeby zrobić komuś przykrość czy wyśmiewać, po prostu myślę, że warto przy pisaniu wziąć sobie przed nawias fakt, że osoba po drugiej stronie naprawdę może być chora. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 87 gości