Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
|
13-03-2014, 07:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
Cytat:Śledziłem wypowiedzi copa i nie mam wątpliwości że zbanowanie go to idiotyzm. Cop dostał najpierw słowne ostrzeżenie w PW następnie dostał 1 ostrzeżenie od mnie za spam.Kolejne dostał od redda i znów od mnie za wulgaryzmy i coś tam pisał o wszystkich userach forum.Bana by nie dostał, ale po usunięciu tego wpisu wkleił go do innego działu i dostał bana.Reagowałem na ataki na copa, Joker o mało nie dostał ostrzeżenia podobnie jak Sander.Absolutnie nie banuje za odmienne opinie, zbanowałem copa bo były ku temu podstawy. Cytat:Zobacz tylko kto tu pisze. I kto jest tym przywódcą?? Wiem, wielkim problemem tego forum jest bardzo mała liczba userów.Kiedyś próbowałem ściągać ludzi z strony głównej, lecz człowiek ma to do siebie że szybko się przyzwyczaja i im pasuje taka atmosfera jak na Bokser.org.Tam każda dyskusja zaczyna się od "zera", większość userow nie zna się i liczy się to co pisze a nie ile ma gwiazdek.Bo jakoś inaczej patrzy się na Sandera który ma 4000 postów niż na jakiegoś trola z 10 postami, sam przyznaję że często się zastanawiałem co byście pomyśleli o mnie jak bym dopiero się zarejestrował i pisał te same bzdety co dziś. Cytat:Ciągle w nas tkwi ten komunizm. Ta prowincjonalność . Ta woda sodowa uderzająca do głowy, gdy dostanie się trochę więcej władzy. Te wszystkie cechy tkwią w nas nie dlatego, że nie zgadzamy się z czyimiś poglądami. A dlatego ,że swoją wyższość chcemy udowadniać nie przy pomocy argumentów a przy pomocy siły czyli „załatwienia kogoś” Cop tam gdzie się pojawił zostawiał bajzel i stek wyzwisk, można powiedzieć że poświęciliśmy wielką jednostkę na rzecz ogółu..Nie mam powodu banować kogokolwiek kto na to nie zasłużył a ty z pewnością na to nie zasłużyłeś. Cytat:Posty copa zostały usuniete aby nie było dowodów że on niczego złego nie zrobił. Posty copa zostały usunięte dlatego aby zatrzeć dowodów na jego niewinność, ale usunąć jego spam.Cop kontaktował się ze mną w PW, ale jego wiadomości lądowały w spamie(sam nie wiem dlaczego).Poza tym dostałem wiadomość, od jednego z użytkowników z zapytanie czy nie lepiej usunąć ten śmietnik.Przeanalizowałem jego posty i stwierdziłem że ma rację. Ban Petera też był kontrowersyjny, sam o tym pisałem i jako mod wszystkim nie da się dogodzić.Podjąłem taką a nie inną decyzję i dziś zrobił bym podobnie. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości