Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
|
12-03-2014, 08:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2014 08:09 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
@Metzger
To nie jest Twój „dom” i nie Ty zapraszasz tutaj piszących. To jest ogólnodostępne forum internetowe podlegające pod „prawo prasowe” Jeżeli chcesz na takim forum wprowadzać swoje zasady i swoje widziemisie to załóż sobie prywatne forum na swoim prywatnym „Internecie” w swoim domu. Już Ci to kiedyś wyjaśniałem. Takie prywatne forum w Internecie to tak jakbyś wybudował sobie prywatny dom na działce należącej do gminy . Jeżeli chcesz mieć coś prywatnego to w całości. Internet też musiałby być Twój prywatny. Kłania się brak znajomości prawa. Poczytaj sobie prawo prasowe i inne ustawy związane z Internetem i wtedy nie będziesz miał wątpliwości. [Nawet regulamin forum jest obowiązkowy i narzuca go ustawa. Niestety. Ja też uznaję „święte prawo własności” Ale niestety Internet to nie jest prywatna własność] @Sander Tobie on nie odpowiadał. A mnie odpowiadał. Dlaczego ważniejsze jest to co Tobie odpowiada i to co Ty lubisz? Czy ty jesteś ważniejszy tu na forum niż ja? Was jest 3-4 dyskutantow i cały czas piszecie w kólko to samo jak dzieciaki. Czy wy coś wnosicie tu na forum. Te wasze dyskusje są nudne i żałosne. Tu trzeba nowej krwi która coś wniesie. Ja już mam doś czytania że Rigo jest szybki. A co ty jesteś tu za figura że ty chcesz decydować kto robi tu syf a kto nie? Myślisz że jesteś jakiś ważny i wszyscy będą Ci przytakiwać bo ty copa nie lubisz? Założ sobie swoje prywatne forum i tam decydyuj. Tu jest regulamin , zasady i wolność. Jezeli ktoś nie łamie regulaminu to Twoje zdanie jest mało ważne. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości