Oceń utwór poprzednika
|
26-02-2014, 09:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2014 10:20 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Oceń utwór poprzednika
@KrychuTMT
Hahaha Zaraz padnę Nie słucham niczego z tego gatunku ale jakieś tam małe pojęcie mam i trochę mi to wygląda na taką ironiczną kpinę z tematyki co najmniej połowy utworów z tego gatunku muzyki. No bo nikt chyba na poważnie czegoś takiego nie stworzył... Jak to oglądam to już mam przed oczami te wszystkie Bronero-podobne małpy(to nie było w sensie rasistowskim)obwieszone złotem i gadające o tym ile to nie mają kasy, ile nie zgarniają i kogo tam nie urabiają. Haha Myślałem już, że nic bardziej żałosnego w muzyce nie powstanie niż utwory o takiej tematyce, ale jednak naszła moda na muzykę klubową, czyli taką bez jakiejkolwiek tematyki, i wykonawców takich jak Pitbull, LMFAO i innych nie wartych zużywania mojej klawiatury na pisanie ich nazw. To co się teraz dzieje to jest prawdziwy kataklizm i apokalipsa dla muzyki. Dzisiejszą muzykę to już ciężko w ogóle nazwać muzyką... Na szczęście dotyczy to tylko muzyki popularniej a nie wszystkich gatunków bo to by był koniec muzyki. Ja przynajmniej odniosłem takie wrażenie po tych teledyskach i tekstach "utworów" które miałem niesamowitą nieprzyjemność oglądać i słuchać, że wszyscy powinni być tępakami 24/h na imprezie nachlani i naćpani, mężczyźni mają podzielić się w połowie na transwestytów i w połowie na "plejasów" a kobiety na darmowe prostytutki bez mózgu. Nie wiem, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu, ale ja właśnie to tam zobaczyłem i to w tym czymś tam co widziałem, niestety widziałem. To, że takie coś jest tak bardzo popularne chyba nie świadczy zbyt dobrze o ludziach, tak mi się przynajmniej wydaje. Ten wiek prawie na pewno będzie później nazwany wiekiem niezmierzonej głupoty. O ile potomni nie będą jeszcze głupsi, bo trochę się na to zanosi, jakby nie patrzeć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości