Fajne filmy, które polecacie
|
26-02-2014, 04:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2014 04:39 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
To po kolei:
Gothika - możliwe, że było jak mówisz. Może jeszcze raz kiedyś wrócę do tego filmu w wolnej chwili Piraci z Karaibów - lubię właściwą trylogię, kiedy grali w tym Bloom i Knightley. Niestety bez nich (choć nie uważam, że wykreowali wybitne postaci) jakoś nie mogę zdzierżyć. Jednak sam Depp mi nie wystarcza. Kod da Vinci, Anioły i demony - oba fajne na poziomie. Raczej mało skomplikowane i na rozrywkowy wieczór w sam raz. Myśleć za bardzo nie trzeba, wartka akcja, fajne postaci (choć Hanks to chyba najgorszą rolę w życiu stworzył...), miło spędzony wieczór. Sherlock Holmes - I tutaj mam rozbieżność. Jedynka dla mnie rewelacyjna. Oglądałem jednym tchem, a film skończył się dla mnie jeszcze za nim na dobre się zaczął. Dwójka z kolei to zmarnowany czas. Nie bawiłem się, nie wczułem się w bohaterów, nie czułem ogólnie filmu. Może jeszcze kiedyś powtórżę film, bo szczerze mówiąc, oglądałem "Grę cieni" w warunkach niesprzyjających oglądaniu filmów Joker Mnie się bardzo "Przerwana lekcja muzyki" z Angelną Jolie podobał, możesz spojrzeć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości