Fajne filmy, które polecacie
|
26-02-2014, 05:10 AM
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
Iron Man jest świetny - nie widziałem jeszcze 3 części, ale mam na kompie i niedługo to nadrobię. "The Avengers" no cóż - próbowałem oglądać, lecz nie dałem rady. Polski dubbing tam to coś strasznego. Nie jestem przeciwny, ale kiedy Hulk mówi niemal kobiecym głosem to mnie ciarki przechodzą
![]() Ja "Batmana" podłapałem dopiero tak naprawdę od "Mrocznego rycerza" i zakochałem się w tym filmie od pierwszego zobaczenia. Co zrobił Heath Ledger z rolą Jokera to ludzkie pojęcie przechodzi... Szkoda, że skończył jak skończył... Ale ostatnia część wbiła mnie w fotel całkowicie. Może film troszkę przydługi, ale uwielbiam filmy, gdzie fabuła nie stanowi jedynie słabego pretekstu do akcji tylko jest celem sama w sobie. No i Anne Hathaway w seksownym wdzianku ![]() ![]() Nie wiem czy widziałeś nowego Spidermana? Dla mnie to marna kopia tego Spidermana z Tobey Maguire'm, choć recenzje zbiera zdecydowanie lepsze. Może to moje przyzwyczajenie do starych wersji? Xmeny lubię wszystkie. Każda część trzyma swój wysoki poziom. O to chodzi. Najmniej do gustu przypadł mi za to Kapitan Ameryka - troszkę klapa i nieporozumienie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości