Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
23-02-2014, 04:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-12-2013 21:51:48
UsAtmeI opisuje fakty nie wiesz ocb to nie wier*****.Wiesz że teraz redakcja musi mi podac twój adres Ip jeśli o to wystąpię a tak się składa że do red Dudka mam prywatny numer :)Przysięgam cie nie podaruje ci tych farmazonów ![]() Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-12-2013 21:35:08 bak jeszcze parę miechów temu czytałem cie i nie raz z sensem się wypowiadałeś.Nawet podzielałem twoja opinie często.Ale teraz zachowujesz się jak troll albo jad debil nie wiem co gorsze.Do tego twoje wpisy o opalachu świadczą o twoim homoseksualizmie ciągle zachwalasz tego buma bez serca tak jakbyś kochał się w nim.ogarnij się wiem że nie oglądasz każdej większej walki nad ranem i nie błyśniesz opinią na takie tematy ale to nie oznacza że musisz zwracać na siebie uwagę robiąc z siebie idiotę numer 1.BKR - Boże Kopsnij Rozum o to poproś małolacie na święta pana Boga ![]() ![]() ![]() UsAtmeI żebyś zakumał na tej podstawie redakcja wyda mi twoje Ip bo te artykuły są dla ciebie przypisane pomówienie (art. 212) zniewagę (art. 216) http://www.bokser.org/content/2013/12/14.../index.jsp "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości