Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
23-02-2014, 01:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014 01:52 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Matys, caly temat jest cool.
![]() Autor komentarza: adekw Data: 23-02-2014 02:55:48 Jak dla mnie to niech wariat wyp******* w podskokach. Ochydny zlodziej. Lapy ci powinni uciac nierobie. Z milanem zawsze mozna porozmawiac, czlowiek na poziomie. ![]() Autor komentarza: Bunktrek Data: 22-02-2014 21:03:26 WariatkKrk Czytając i słuchając Twojego szorowania czołem po betonie przed użytkownikiem babilonx wczoraj niedobrze mi się zrobiło. Ile kosztowało Cię używanie 5 słów kluczy, o których uczą w przedszkolu? Wytlumaczy mi ktos ocb? Ten Milan niby jest lepszy? Nie sledze tych wymian od poczatku, ale moglby ktos przyblizyc jak to sie zaczelo? No i poprosilbym link, gdzie ponoc WariatKRK "szorowal czolem po betonie" przed Babilonx? Szkoda, ze nie ma tych userow tu na forum.. a moze sa, tylko nie chca sie ujawinic? Jeden to na bank ma kilka kont, Wariat, chyba z do takich nie nalezy, wiec moze nich zaglada czasem do nas? Ja nie milabym nic przeciwko. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 56 gości