Krzysztof Włodarczyk
|
22-02-2014, 02:39 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2014 12:26 AM przez Maverick.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Ostatnio cisza w temacie Krzyska po fiasku walki z Sosnowskim, więc pokusiłem się o własną analizę ewentualnych scenariuszy układając je w kolejności jakiej ja najchętniej bym je widział:
1) walka w Rosji z Drozdem - niestety w tej chwili niemożliwa wobec obrony EBU przez Rosjanina 2) walka w Australii z Bradem Pittem - nie ma zbytnio znanych nazwisk na rozkładzie, ale może kibice w Australii pamiętają Włodarczyka z walki z Greenem i udałoby się to jakoś sprzedać, bo niestety walka z Cameronem jest niemożliwa po jego porażce z Minto 3) rewanż z Czakijewem w Rosji - również niemozliwy teraz, bo Czakijew walczy na tej samej gali co Drozd 4) walka z Tony Bellew na Wyspach - też trzeba poczekać z taką walką, bo Bellew debiutuje w nowej wadze walką z Brudovem. 5) walka we Włoszech z Mirko Larghettim lub ewentualnie Branco (wiem, że większość by narzekała) - walka ciężka do organizacji bo we Włoszech boks jest w lekkim dołku i ciężej o dobre gale i ich bokserzy częściej walczą na wyjazdach. Osobiście uważam, że dobra opcja na dobrowolną obronę i stoczenie walki by nie złapać rdzy. 6) walka w USA z Olą Afolabi - pomszczenie Janika i walka jaka druga walka wieczoru na HBO być może by się udało w MSG na którejś z gal 7) walka w Kanadzie z Denton Daleyem - mało znany pięściarz, ale z rozwijającym się rynkiem bokserki, można by doprowadzić do walki jako poprzedzającej walkę Pascala lub Stevensona. 8) walka w Rosji z Dmitry Kudryashovem - walka z mniej znanym Rosjaninem możliwa do realizacji pytanie czy się sprzeda. 9) dobrowolna obrona w Polsce - raczej się nie zwróci jedyni rywale jacy przychodzi mi do głowy to Licina, Silgado i Youri Kayembe Kalenga 10) w ostateczności walka z bokserem na któr0goe liczę, że zostanie obowiązkowym pretendentem czyli walka z Juanem Carlosem Gomezem w Niemczech, duże ryzyko jeśli chodzi o sędziowanie, ale mniejsze niż na galach Sauerlanda. Spore wyzwanie sportowe i świetne nazwisko w rekordzie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości