Wasze ulubione gry !
|
21-02-2014, 10:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Ostatnio miałem pewien "kryzys" jeśli chodzi o gry. Granie po prostu zaczęło mnie nudzić. Próbowałem wręcz zmusić się do ukończenia nowego Call of Duty i nic z tego. Wyłączałem zawsze po 15 minutach. Myślałem, że może wyrosłem... Ale to nie to.
3 dni temu zainstalowałem sobie The Walking Dead i ta produkcja po prostu powaliła mnie na kolana. Chyba żadna gra nie postawiła mnie do tej pory przed tak trudnymi decyzjami, żadna nie wywołała u mnie wyrzutów sumienia, z żadnym bohaterem nie zżyłem się tak, jak z ze swoją grupą w TWD. W sumie określenie "gra" nie najlepiej tutaj pasuje. To raczej interaktywny film. Momentami siedziałem z rozdziawioną paszczą i patrzyłem na to, co wymyślili scenarzyści. Naprawdę, jeżeli nie przepadacie za grami wideo, ale lubicie dobre historie, dajcie The Walking Dead szansę. Ukończenie tej produkcji to żaden problem, ale nie o poziom trudności tu chodzi. Tu chodzi o podejmowanie trudnych decyzji, które naprawdę mają wpływ na przebieg fabuły. Okazało się, że nie tyle wyrosłem z gier wideo, co raczej z bezmyślnego strzelania do wszystkiego co się rusza. Polecam! ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 168 gości