Mayweather vs Khan
|
19-02-2014, 11:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Khan
Wypowiedź Aruma co do całej sytuacji:
"To, co robi Mayweahter Amirowi Khanowi jest po prostu skandaliczne. Anglik nadal nie wie czy będzie z nim walczył czy też nie. Mam wrażenie, że on nie będzie walczył z Floydem. Postępowanie Floyda jest haniebne i nie jest to okej w stosunku do Amira. On wykorzystuje swoją pozycję do tego, że sam decyduje z kim i kiedy walczy. Gdyby to Bob Arum, albo Frank Warren zachowywali się tak do swoich zawodników to media wywierałyby na nich presję i nie dały im żyć. Jeśli robi to Mayweather to każdy puszcza mu to płazem. To jest straszne. Amir Khan sam wpuścił się na minę i sam sobie jest winny tego, że jest teraz upokarzany. On stał się pośmiewiskiem. Powinien zmienić promotora i być może wrócić pod skrzydła Franka Warrena, a Floydowi i grupie Golden Boy zakomunikować, aby się od niego odwalili." Taaak, hehe, jasne."Odwalcie się, zabierzcie swoje miliony i tę walkę na którą nigdy nie zasługiwałem ale chcecie mi ją dać jak gwiazdkę z nieba mimo, że w obecnej sytuacji nie zasługuję nawet na eliminator do jakiegokolwiek pasa a branie mnie pod uwagę do walki z Floydem to największa kpina od czasu walki Pacquiao-Margarito. Wcale nie jestem zdesperowany i nie przegram następnej walki i nie skończę na undercardzie Prizefightera. Wcale!" Haha Tak Bob, na pewno. Taka walka to jest dla Khana jak decyzja o przyznaniu złotego medalu zawodnikowi, który był ostatni. A on ma im powiedzieć, żeby się odwalili? A to dobre. A Khan to pośmiewiskiem jest już od długiego czasu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości