Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 12 grudnia!
|
12-04-2012, 01:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking Maynarda - pełna wersja, aktualizacja 11 kwietnia!
Zaktualizowałem trochę ranking dla najniższych 4 kategorii wagowych. Poprawiłem i uaktualniłem opisy przy wielu bokserach. W słomkowej zamieniłem pozycjami Cuello i Hernandeza, tak, jak zasugerował to Mastrangelo, który miał rację.
W super muszej zmiana lidera. Uznałem, że ostatnie wyczyny Tepparitha z Tajlandii, jego wygrane nad czołowymi rywalami (Francisco, D. Kameda, Shimizu) odniesione w dobrym stylu i dwukrotnie "na wyjazdach", przyćmiewają trochę przygaszonego ostatnio, starzejącego się Narvaeza, który spada na 2 miejsce. Argentyński weteran walczy już za tydzień, więc będzie miał szansę udowodnić, że to jednak on powinien utrzymać pozycję lidera mojego rankingu. Próbka umiejętności nowego lidera: http://www.youtube.com/watch?v=4l-RPEbHY...ure=relmfu reszta walki wrzucona również przez tego samego użytkownika, łatwo znaleźć. W najbliższym czasie planuję ponownie przyjrzeć się kategorii lekkiej i junior półśredniej, jednak poczekam z tym na walki "Dinamity" i "BamBama". Gdybyście mieli jakieś sugestie, dotyczące ewentualnych zmian w rankingu, proszę tu śmiało pisać. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości