Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
29-01-2014, 02:40 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2014 02:44 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Najdluzsze zdanie w historii bokser.org. Ja chyba mam omamy.
![]() Autor komentarza: Szymonides22222 Data: 28-01-2014 22:00:11 A ja to Widze tak Wasilewski to biznesman bedzie gadał o swoich zawodnikach ze sa naj jest głóosnikiem tylko pytanie kto go bedzie słuchał i wierzył to juz jego sprawa o Szpilce juz wiemy ze nic z niego nie bedzie walczyło dwóch niepokonanych jeden został w grze klasyczna roszada i nie ma tra ta ta ta ze to tamto i co byu było fakty kazdy zna ,, Polityka Wasilewskiego ma na celu zeby takich strona jak to nie było czyli monopol na głupie infformacje mnie tam zbanowali po dwóch postach i sie nie loguje i nie wchodze na ta strone i apeluje do wszystkich ludzie olejcie kongurencje ring cos tam wchodzcie tylko ba bokser org i tym pokazemy naczym nam kibicom zalezy tak zeróbmy to najleprza metoda na Wasilewskiego i jego chec monopolu na in formacje o boksie wchodzcie tylko na orga skasujcie konto na ringuu apeluje tak zróbmy bo ja juz zrobiłem :)Mistrz swiata! Autor komentarza: OjciecZradioMaryja Data: 29-01-2014 00:11:14 Jak sie nieda po dobroci to juz w dawnych czasach krucjaty sie robilo za wiare i prawde ,wiec ojciec proponuje zrobmy ustawke z rin......, no w koncu nadstawianie drugiego policzka tez ma jakies granice , zalatwimy sprawe raz dwa i na winko ojciec potem zaprasza ![]() Autor komentarza: jano3136 Data: 29-01-2014 00:24:06 wasilewska to jest pazerna hiena Autor komentarza: OjciecZradioMaryja Data: 29-01-2014 00:33:25 Choc z drugiej strony czyta teraz ojciec artykul nie napisze brata kopera bo by ojciec sie musial spowiadac , i po wpierdzie....jaki dostal git duzo ludzi tam troche sie zmienilo ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 64 gości