Szpilka - Jennings
|
26-01-2014, 11:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2014 11:55 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
(26-01-2014 11:10 PM)kubala1122331 napisał(a): Deklasacja jest dla mnie wtedy, kiedy pięściarz przez całą walkę nie zrobił nic by wygrać, a do tego został ośmieszony, poniżony i znokautowany. A Artur starał się, próbował, w początkowych rundach był równorzędnym rywalem, a nokaut był raczej wynikiem desperackiej próby zwycięstwa niż konsekwencją obijania przez całą walkę. Chyba troche wyolbrzymiasz znaczenie tego slowa. Dla mnie deklasacja, to deklasacja... Idac za slownikiem Deklasacja:"przewyższanie w znacznym stopniu kogoś w jakiejś dziedzinie". Jezeli czytam opinie i sie z nimi zgadzam, ze Floyd deklasowal Guerrero, czy Saula... jak czytam opinie(z ktorymi tez sie zgadzam), ze Rigo zdeklasowal Donaire.. Dlaczego mam bac sie napisac, ze Bryant zdeklasowal Artura? Punktacje sa w LPW... srednio kazdy z punktujacych dal jedna runde dla Polaka.. nie jest to, w kontekscie wygranych rund deklasacja? Ch*j z tym jednym slowkiem Kubala, jak zwal tak zwal... walka byla jednostronna i na tym zakonczmy kolego. Ogladal ktos Mchunu? Kubala? Wlasnie ogladam mam dobry link. Jak ktos chetny, to prosze: |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 85 gości