Floyd Mayweather, Jr.
|
18-01-2014, 03:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(18-01-2014 01:52 PM)Sander napisał(a): Khan, Pacquiao, Alvarez, Thurman - obojętnie w jakiej kolejności ale chciałbym te walki zobaczyć. Nie, nie ma sensu. Canelo musiałby chyba rozbić w pięknym stylu trzech najbliższych rywali, żeby zasłużyć na takie coś. Już wolę rewanż z Cotto - ale piszę to z czysto subiektywnego zawodu Saulem. Pacquaio - no tego to nawet nie trzeba pisać. Thurman - nie widzę problemu, szczególnie jeśli zawalczy z Porterem i zdobędzie pas. Powinien już mieć trochę lepiej z rozpoznawalnością. Khan - no chyba do tej walki dojdzie, nie uważam że będzie bez historii, bo Khan może urwie ze dwie rundy z pierwszych czterech, ale potem spuchnie. Lara - jak najbardziej i w sumie brakuje tylko aspektu medialnego. Boksersko jedna z najlepszych propozycji. Garcia - już mi Swift pokazał, żeby go nie lekceważyć. Fajnie, jakby był skreślany przed Floydem, a potem pokazał klasę i wygrał. GGG - niieeee.... xD GGG nie zbije wagi, po prostu w to nie wierzę...No i nie wiem czy zgodziłby się na walkę, jeśli Floyd nie osiągnie limitu średniej (a nie osiągnie) Bradley - chyba Matys o tym pisał: jak zawalczy jak swarmer to czemu nie. Może zajechać dużo starszego Floyda (wiem, wiem wiek Moneya nie ma nic do rzeczy). Jak będzie bawił się w boxera to może polec choć wątpie by to była jakaś wysoka porażka. Skoro zostały cztery walki, a Khan jest zaklepany to moją listą marzeń jest 09.2014 - Garcia 05.2015 - Pacquaio 09.2014 - Thurman Za Larę czy Bradleya też się nie obrażę. I w sumie, czemu nie Provodnikov? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości