Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Treningi Cardio
07-01-2014, 08:24 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2014 08:31 PM przez BESTIA.)
RE: Treningi Cardio
Cytat:Z tłuszczu mięśni nie zrobisz więc po co tyć? białko wiadomo spożywam przynajmniej 2 razy dziennie, mam na myśli zwykły suplement bo oprócz tego wiadomo, że staram się uzupełniać te białko normalnym jedzeniem (mięso,nabiał).

1.Jak tyjesz to nie jest to w 100% tłuszcz, po to się tyje aby później ten tłuszcz zamienić w mięśnie.Bo jak wiadomo 1g białko aby się strawić potrzebuje 24 kcal. aby się strawić, a więc gdy będziesz na rzeźbie musisz wtedy ograniczyć węgle i tłuszcze a organizm z braku tych składników zacznie korzystać z tłuszczu zmagazynowanego w naszym sadełku.

Cytat:1.Wiesz co zalało mnie ale może nie aż tak bardzo, po prostu skoczyło mi z 4-5 kg, ale w większości to woda... zrobiłem amatorski błąd czyli piłem za mało płynów podczas cyklu kreatynowego, ale rach ciach i się tej wody pozbędę. 2.W ogóle to chciałbym robić mase (mięśniową) i jednocześnie tracić tłuszcz. Nie jest to nie wykonalne, ale trudne.

1.Jak wiadomo mięśnie jak i cały człowiek składają się głównie z wody, jak byś pił więcej wody to nie wiem czy byś nie przytył(to chyba tak nie działa).Dla ciebie lepszy był by Jabłczan a nie mono który wiąże wodę pod mięśniami a co za tym idzie zwiększa masę mięśniową.Jeśli pozbędziesz sie wody pozbędziesz się efektów po kreatynie.
2.Radził bym zwiększyć białko a ograniczyć wegle i tłuszcze.

To takie amatorsiek rady nie traktuj ich na 100% serio bo moje doświadczenie nie jest aż tak duże.Wink

W sumie można połączyć ten wątek z siłownia/kulturystyka/bodybuilding, ale na razie zostawię tak jak jest.
RH
Jak tam efekty po Vitalmaksie ja zacząłem niedawno, ale widomo były przerwy sylwester święta itd.Efekty u mnie to głownie siła a brak masy może za mało piję, diętę troszkę odpuściłem.Wyraźny zrost siły klata ponad 10 kg na innych partiach też wyraźne wzrost.

[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]

http://www.siepomaga.pl/s/klikaj

"Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Treningi Cardio - RedHawk - 05-01-2014, 03:05 PM
RE: Treningi Cardio - BESTIA - 07-01-2014, 12:27 PM
RE: Treningi Cardio - RedHawk - 07-01-2014, 06:49 PM
RE: Treningi Cardio - BESTIA - 07-01-2014 08:24 PM
RE: Treningi Cardio - RedHawk - 08-01-2014, 08:33 AM
RE: Treningi Cardio - BESTIA - 07-01-2014, 10:16 PM
RE: Treningi Cardio - witkowski - 09-06-2014, 10:58 AM
RE: Treningi Cardio - BESTIA - 06-08-2014, 03:48 PM