Wasze ulubione gry !
|
30-12-2013, 03:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
To nieźle. Jednak najbardziej dopracowanymi sezonami, były te 99-02. Tam jak ustawiło się poziom trudności na 100%, to naprawdę czuło się przepaść między lepszymi i gorszymi Team'ami. Ten ból istnienia, kiedy robisz idealne okrążenie kwalifikacyjne powiedzmy, w takim BAR, a chwilę później Hakkinen w Macu przebija go na luzie o 2,5 sekundy. Kiedyś zacząłem sezon w Minardi i dałem sobie na luz, zbyt frustrujące ścigać się tylko ze swoim team mate ;p
Kiedyś ściągałem sporo modów z jednej stronki. Najdziwniejszy mod w jaki grałem to '82 z oryginalnymi torami. Pamiętam, że na Zandvoort pierwszy zakręt był tak śmiesznie pochylony, że jak nie wyrobiłeś hamowania to wylatywałeś w powietrze ;D Z kolei na takim Brands Hatch jak popadał deszcz, to nikt nie dojeżdżał do mety. Najbardziej srogie grzyby jednak były jednak na Monaco. Koleś, który robił moda skonwertował tor z modu '99, nie zmieniając absolutnie nic. Więc jadąc tymi szerokimi, kanciastymi i mało zwrotnymi pudłami wyglądało to dosyć ciekawie. Ten deszcz spojlerów i kół w pierwszym zakręcie, na pierwszym okrążeniu - magia ^^ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości