Szpilka - Jennings
|
26-12-2013, 11:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
No ja również bardzo czekam na tą walkę, bo to są jednak te pojedynki, które wywołują największe emocje. Brawa dla Artura, że naprawdę nie pęka, widać, że jeśli naprawdę chce się walczyć z solidnymi rywalami na wielkich galach, to nie ma z tym problemu. Trzeba tylko chcieć, a nie gadać, że się chce, a jak się dostanie propozycję to chować głowę w piasek. Osobiście Artura nie lubię i raczej nie chciałbym mieć do czynienia z takimi ludźmi prywatnie, ale trzymam kciuki, tym bardziej, że jako jeden z niewielu polskich pięściarzy pokazuje, że ma jaja.
Ogólnie fajny weekend będzie, bo zobaczymy sporo świetnych walk (w piątek choćby Majewski - Stevens), a ten pojedynek nakręca jeszcze bardziej. A szanse? Ja atutów Szpilki nie widzę za bardzo, ale to jest boks, to jest sport, może uda się coś ugrać, a Szpila wykrzesa z siebie najwięcej i pokaże, że jest ponadprzeciętnym bokserem? Oby. Czytam również, że potencjalnym rywalem Szpili (jeśli wygra) byłby zwycięzca pojedynku Perez - Takam. Mam nadzieję więc, że Artur udowodni, że nadaje się do walk za oceanem, bo możliwość rywalizacji z takim Perezem byłaby chyba jeszcze większym wydarzeniem niż spotkanie z Jenningsem. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 117 gości