Ranking P4P forum Bokser.org
|
22-12-2013, 10:52 AM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
A według jakich kryteriów ustalacie te rankingi?
Jeżeli według własnego subiektywnego uznania to one są o „dupę roztrząść” Decydują w nich sympatie i antypatie do zawodników a nie ocena sportowa na podstawie konkretnych osiągnięć. Jeżeli ktoś potrafi zrobić w miarę profesjonalny ranking to musi podać konkretne kryteria i punkty przy nazwisku za konkretne osiągnięcia sportowe. Np. ile punktów za zwycięstwo, ile za remis, ile za walkę z zawodnikiem z pierwszej piątki ile punktów za zwycięstwo z mistrzem świata, ile punktów za obronę itp., itd. Kryteria rankingu mogą być różne , ale muszą być związane z boksem i wynikami sportowymi i należy je podać i według nich przydzielać punkty i układać kolejność. [A taki ranking robiony na „pałę” , bo tak mi się wydaje to amatorska zabawa ,którą można uprawiać na stronie głównej , a nie na forum gdzie piszą sami „eksperci” oprócz mnie. Ogarnijcie się trochę i wprowadźcie w swoich rankingach trochę profesjonalizmu i skończcie z tą kompromitacją . Bo to co robicie to zabawa w piaskownicy. Ja też mogę napisać że najlepszą piosenkarką w historii polskiej muzyki rozrywkowej jest Doda. A dlaczego? Bo ma niezłą dupę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 63 gości