Ranking P4P forum Bokser.org
|
21-12-2013, 03:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2013 03:58 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
@BMH
Rozumiem o co Ci chodzi. Ale dla mnie ranking P4P jest w dużej mierze uzależniony aktualną sytuacją a wygląda ona tak, że Stevenson jest królem swojej wagi a ci, których wymieniłeś czyli Pacquiao i Golovkin nie walczyli ostatnio, a nawet przez całą karierę(Golovkin) z nikim poważnym, a jeżeli już to przegrywali(Pacquiao). Z resztą wyjaśniłem o co chodzi przy każdym nazwisku. Pozycję Adonisa oczywiście można kwestionować i jest to zrozumiałe ale dla mnie po prostu to co zrobił ostatnio Stevenson jest więcej warte niż to co zrobili Pacquiao i Golovkin czyli na dobrą sprawę nic. Jakbym miał kogo wstawić za Adonisa to był wstawił ale no czegoś mi brakuje przy każdym nazwisku. Doszły kandydatury Maidany i Lary ale pokonanie Bronera przy ostatnich porażkach Maidany nie daje jeszcze możliwości wpisania w ranking. Pokonanie Trouta wracającego po przerwie i porażce to też jeszcze trochę za mało. Wielu z wymienionych brakuje po prostu jednej walki a jak Stevenson weźmie na walkę kolejnego Bellewa to po prostu wyleci. Żeby utrzymywać się w Top10 trzeba walczyć z najlepszymi. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości