Fantasy matchups
|
20-12-2013, 11:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013 11:50 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@BMH
Ja mam nadzieję, że chłopaki - Ci którzy wierzą w magię Lennoxa mówili to z przymrużeniem oka bo jeśli mówili to serio to nie wiem co tu powiedzieć. Wiadomo, że każdy przykład jest inny ale cudów nie ma. Po 10 latach niekatywności i grubo po 40-stce nie ma szans na boksowanie z młodymi chłopakami do tego sprawniejszymi, szybszymi, lepszymi kondycyjnie. Pewnego progu ograniczeń w tym wieku już nie przeskoczysz. Hopkins mimo swojego wieku fizycznie wygląda znakomicie a taki Gołota już w wieku 38 lat poruszał się jak paralityk w ringu bo wszystkie mięśnie miał tak pozrywane i ponaciągane, że nie było szans by to jeszcze dobrze funkcjonowało. Samuel Peter - oficjalnie ma dziś dopiero 33 lata - i choć uważam, że ma przebite blachy to i tak od 2,5 roku niekatywny. Gość zestarzał się fizycznie w ekspresowym tempie. Jak sobie przypomnę Petera z walk z McCline'm czy Toneyem(rewanż) to niewiarygodne wydaje się jak spadła jego dyspozycja po raptem niespełna trzech latach gdzie w walce z Chambersem był już po prostu do niczego i nigdy tak na dobrą sprawę formy nie odzyskał choć nie był w wieku emerytalnym. Różne są cuda i różne są organizmy ale powrót Lennoxa do boksu i osiąganie dziś sukcesów to abstrakcja. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości