Ciekawostki sportowe
|
18-12-2013, 09:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
(18-12-2013 08:28 PM)kubala1122331 napisał(a): Pewnie jakbyś interesował się ręczną a nie boksem, to byś gadał inaczej, ale jak tam sobie, panie @Martin, uważaszJa stwierdzam tylko fakty, ręczna (a już w wydaniu kobiecym to tym bardziej) jest dyscypliną mało popularną. No zaprzecz pan panie @Kubala ![]() (18-12-2013 08:28 PM)kubala1122331 napisał(a): Ja się cieszę i już się nie mogę piątku doczekać. Pewnie będzie w plecy, bo prawdopodobnie zagramy z Norwegią, ale...Ja też sie nie mogę doczekać piątku... Niezależnie od wyniku to proszę napisz tu jak się skończyło, bo jakby ew. nasze panny weszły do finału MŚ to może bym to nawet obejrzał ![]() (18-12-2013 08:28 PM)kubala1122331 napisał(a): PS. Jeśli ręczna jest niszową to jak nazwać, takie sporty jak: szachy, brydź, szybownictwo, wioślarstwo... Kurcze, cała Olimpiada to też niszowa impreza, bo przecież tam same niszowe dyscypliny są! Takie ZIO na przykład.Ok, ok wycofuje się z tego stwierdzenia. Piłka ręczna nie jest dyscypliną niszową tylko popularną inaczej ![]() Olimpiada ma to do siebie, że ogląda się nawet takie bzdety jak skok przez konia (czy jak to się nazywa) i inne poronione dyscypliny, a wszystko to w imię jak największej ilości medali, którą chcemy by nasi rodacy zdobyli. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości