Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
17-12-2013, 04:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2013 04:44 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
@BMH
Nie zabiegam ,abyś się mną zajmował. Każdy robi to .na co ma ochotę. Ale ja nie mam wątpliwości ,że odniosłeś się do mojego wpisu a tylko udajesz, że to nie mój wpis na temat „siedzenia” Tylko ja o tym pisałem , a wiem ,że Ty nie ominiesz ani jednego mojego postu. Nawet jak nie będziesz odpisywał to czytał będziesz na pewno na 100% Przecież musisz na kimś wzorować swoje opinie. A oto mój wpis z którego czerpiesz swoją wiedzę. Autor komentarza: RSC2 Data: 15-12-2013 19:05:38 Sympatycy Bronera zaczynają na siłę szukać wyjaśnień jego porażki. Już znajdują powody, które udowodnią że Broner nie przegrał dlatego że jest słaby a dlatego że ………. Broner w ringu często faulował i próbował upodobnić się do mejłetera. Małpowanie mejłetera 1. Udawał że nic się nie stało i w czasie walki próbował rozmawiać z sędzią. 2. Po otrzymanym ciosie uśmiech i wyraz twarzy wypisz wymaluj jak u mejłetera 3. Ustawianie się bokiem i osłona ramieniem 4. Nawet w narożniku siedział w pozycji mejłetera Faulowanie 1 . Ciągle pod gardło przeciwnika wkładał łokieć 2.Bedąc w zwarciu notorycznie odpychał przeciwnika [Też dużo zdrówka Ci życzę , ale w przeciwieństwie do Ciebie nie składam deklaracji że przestaję zajmować się Twoimi wpisami] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 63 gości