Roy Jones vs James Toney II ?
|
11-12-2013, 04:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2013 11:56 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Roy Jones vs James Toney II ?
Kosteq
Rozumiem Cie, bo wiem jak wiekszosc kibicow odbiera takie zestawinia. ![]() Mam bezpieczny dystans do takich rzeczy jak wiek, czy past prime. Lubie ogladac zawodnikw nie tylko tych co sa na szczycie i wygrywaja, bo jestem bardzo sentymentalnym czlowiekiem, a tu mowimy o piesciarzach na ktorych sie w jakims stopniu wychowalem. Po batach "Tonika" od Lebedeva, bylem zdania, ze nie chce juz patrzec na Jamesa z mlodymi wilkami, ale walka z innym wypalonym i dalekim od swojego prime-Royem Jonesem, jest dla mnie ok. Duzo bardziej jaralbym sie walkami dinozaurow, niz walkami niektorych mistrzow jak np. Wladimir, czy czasami Wlodraczyk. Wolalbym zobaczyc jeszcze trzy rewanze Jones-Toney(zakladac, ze sie panowie nie posypia w ringu), niz jedna walke Kliczko-Povetkin, lub niektore wystepy Wlodraczyka. Wiadomo, sa gusta i gusciki, jasne jest, ze malo kto chce takich walk i jestem tu wyjatkiem, jednak nie bede sie zmuszal do podobnego odbioru jak wiekszosc kibicow. ![]() Taki przyklad... walki Kimbo w boksie tez sa tylko "cyrkiem", ale wole odswiezyc takie "sieki" w wykonaniu Kimbo, niz wracac do Rigo-Agbeko, czy Wlodarczyk-Palacios I. Paradkos jest taki, ze Rigo uwazam za geniusza, Wlodara za czolowego cruisera, a Kimbo... sami wiecie, a jednak cos mnie do jego walk ciagnie. Boks, to nie tylko pasy, szczyt formy, czy prestiz... boks to tez widowsko, nie zapominajmy o tym. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Roy Jones vs James Toney II ? - BMH - 11-12-2013, 02:13 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Kosteq - 11-12-2013, 04:16 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - BMH - 11-12-2013 04:48 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Sander - 11-12-2013, 04:37 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Gogolius - 11-12-2013, 06:27 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Kosteq - 11-12-2013, 06:37 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Krzych - 12-12-2013, 02:32 AM
|