Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roy Jones vs James Toney II ?
11-12-2013, 02:13 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2013 02:27 AM przez BMH.)
Roy Jones vs James Toney II ?
Jak od kilku dni mozna przeczytac na roznych portalach traktujacych o boksie, jest szansa do wielkiego rewaznu po latach. Bohaterami tej walki byliby zawodnicy ktorych najrozsadniej byloby nazwac dinozaurami. Roy Jones i James Toney-bo o nich mowa, to niewatpliwie ikony tego sportu, w swoim prime byli uwazani za zawodnkow niemal genialnych, a dzieki sukcesom na ringach zawodowych juz dawno zapewnili sobie miejsce w Hall of Fame.
[Obrazek: james_toney08.jpg?resize=308%2C400]
vs.
[Obrazek: roy-jones-0508-02-06.jpg]

Czuje, ze bede wyjatkiem, ale mnie naprawde jaraja takie walki, pod warunkiem, ze walczy dwoch gosci na podobnym etapie kariery, i pod warunkiem, ze maja cos jeszcze ciekawego do pokazania. Do dzis nie moge odzalowac, ze nie doszlo do walki Holmes-Foreman, chociaz kilka razy byly robione przymiarki. Co prawda kontrakty na walke Jones-Toney, jeszcze nie podpisane, ale czytajac co ma do powiedzenia "Lights Out", nie mozna wykluczyc ze do walki dojdzie.Smile

Ze strony glownej Bokser.org:
Po prostu nie mogę w to uwierzyć. Temu tchórzowi w końcu wyrosły jaja by zmierzyć się ze mną ponownie. Czekam na to od blisko dwudziestu lat. Jak tylko dostanę kontrakt, od razu go podpisuję. Mam więc nadzieję Roy, że nie uciekniesz jak wcześniej. Przygotuj się, bo przyjeżdżam spuścić ci mocny wp....l. Obiecuję ci to - powiedział Toney.

Znam Jamesa od dawna, ale nigdy jeszcze nie widziałem go tak zmotywowanego i zdeterminowanego. Może tylko z wyjątkiem walki z Evanderem Holyfieldem. On naprawdę od dwóch dekad myśli o tym rewanżu - przyznał bliski przyjaciel i współpracownik boksera, John Arthur.

Czekamy na odpowiedź ze strony Władimira Hriunowa, ale zastrzegam, że cały nasz obóz jest na tak - dodał menadżer Toneya, Steve Tannenbaum.

[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Roy Jones vs James Toney II ? - BMH - 11-12-2013 02:13 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Kosteq - 11-12-2013, 04:16 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - BMH - 11-12-2013, 04:48 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Sander - 11-12-2013, 04:37 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Kosteq - 11-12-2013, 06:37 PM
RE: Roy Jones vs James Toney II ? - Krzych - 12-12-2013, 02:32 AM

Skocz do: