Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
|
09-12-2013, 09:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2013 09:14 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Czy Forum i Bokder.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
@Sander.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą w niektórych przypadkach . Celowo zaprzestałem na jakiś czas pisania na forum i przeniosłem się na główną. Przy okazji wymieniłem kilka maili z osobami tam piszącymi. I wiem co w trawie piszczy. Odsetek osób inteligentnych jest taki sam na Bokser.org jak i na forum. Tylko tu na forum stwarza się atmosferę i pozory ,oraz ma się mniemanie ,że poziom jest tu zdecydowanie wyższy i podkreśla się tą wyższość nad bokser.org zarówno wpisami jak i innymi działaniami. Są tutaj tacy na tym forum, którzy myślą że są cholernie inteligentni i bystrzy bo wiedzą, że Mayweather ma super obronę , Huck jest słaby technicznie a Rigo jest bardzo szybki a nie wiedzą jaka jest różnica między narodowością a obywatelstwem . I w kółko klepią na tym forum te prawdy objawione o boksie nie zdając sobie sprawy , że taką wiedzę o boksie to ma nawet mój kolega ,który w swoim życiu obejrzał tylko jedną walkę i do tego amatorską Kuleja na olimpiadzie. [Linków i dowodów nie będę Ci dawał ,bo miedzy innymi ja sam jestem dowodem] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości