Adrien Broner - Marcos Maidana
|
09-12-2013, 02:50 PM
|
|||
|
|||
Adrien Broner - Marcos Maidana
Już w tą sobote na gali w San Antonio w Texasie czeka nas bardzo ciekawa walka w kategorii półśredniej. Utalentowany i przez zdanie wielu niesprawdzony Broner podejme jedno z najpoważniejszych wyzwań w karierze podejmująć rękawice z mocno bijącym byłym mistrzem świata w kategorii junior półśredniej Argeńtyńczykiem Marcosem Rene Maidaną. Marcos dostaje kolejną szansę od WBA odbudowania karaiery po porażkach z Khanem (kapitalna walka) i Alexandrem. Natomiast Broner broni po raz pierwszy świżo zdobytego pasa w nowej kategorii. Marka "El Chino" zaczęła spadać odkąd przegrywał swoje najważniejsze walki. Adrien natomiast swoją buduje z walki na walke i myślę że pancze Argeńtyńczyka nie będa stanowić żadnego problemu i nie dojdzie do niespodzianki że zwycięzcą okaże sie właśnie Maidana. Swoją drogą wszyscy wiecie że Bronek to mój pupil i w każdej walce będe liczył właśnie na niego.Marze o tym by triumfujący Broner po tej walce zmierzył sie z Dannym Garcią! Walka by sie sprzedała świetnie pod każdym względem i tym sportowym i tym marketingowym. To byłby świetny prezent dla kibiców. Dodatkowo przed główną walką czeka nas ciekawa potyczka Thurmana z Soto Karassem. pozdrawiam i tęskniłem RoyJonesJr "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości