Wołodymyr Kliczko
|
30-11-2013, 11:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2013 11:14 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Władymir Kliczko
@kubala
Cytat:Ja tak naprawdę, obok powiedzmy 2-3 rywali nie widzę nikogo godnego mistrzowskiego starcia. Myślę, że nieco więcej nazwisk byśmy znaleźli niż 2-3 : Fury, Wilder, Stiverne, Arreola, Chisora, Pulew. Walka tych panów z Władimirem grzałaby mnie zdecydowanie bardziej niż pojedynek ze słabym Leapai'em. Cytat:Niby tak, ale skąd miał wiedzieć przed walką, że Bojcow jest cieniem samego siebie. Wystarczyło obejrzeć jego ostatnie walki by zauważyć, że Bojcow fizycznie i kondycyjnie jest mega słaby. Kolejne kontuzje nie pomagały się odbudować. Szans na zrobienie formy na Alexa nie było żadnych. Cytat:Wielkie brawa należą mu się nie tylko za same podjęcie rękawic, ale również za to, że nie pękł, pojechał na teren rywala i spełnił swoje marzenie. Czy ja wiem czy walka z Bojcowem może być marzeniem dla kogokolwiek? Zobacz jakie wycieczki zalicza Chauncy Welliver, ten to dopiero ma jaja i nie pęka Leapai to - nie boję się tego powiedzieć - journeyman. Wiesz zapewne jaką spełniają oni rolę. Leapai był już w Chinach, był w Indonezji. Jedzie tam gdzie go zaproszą. To pięściarz po 30-tce bez warunków na HW z bokserskimi ograniczeniami... Nie miał i nie ma nic do stracenia ale jego walka z Władimirem? Ja jestem na NIE choć Twoje zdanie szanuję. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości