Ranking P4P forum Bokser.org
|
27-11-2013, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Martin.. Nie. Gdyby natomiast przegrał to owszem. (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Golovkin Oprócz świetnej aktualnej formy, chyba zapomniałeś, że GGG jest mistrzem świata federacji WBA i ma już kilka obron ![]() (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Donaire Pisałem już wcześniej, że Martinez awansuje tylko dlatego, że Ci co byli nad nim np. Marquez polecieli w dół. Nonito wygrał z dość dobrym bokserem, ale pisałem - nie wybitnym, a styl pozostawił u mnie niesmak. Nie zachwycił mnie, a Ciebie? (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): D.Garcia Danny, podobnie jak Bradley, byli tuż poza dychą. Trudno żeby po tak spektakularnych zwycięstwach się w dyszce nie znaleźli. Garcia wygrał może i po równej walce to prawda, ale ja po ostatnim gongu nie miałem żadnych wątpliwości kto jest zwycięzcą. (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Teraz co do tych Twoich kryteriow o ktorych wspomniales. Ocena dokonań danego zawodnika to tylko jeden z kilku elementów. Oczywiście, że nie biorę pod uwagę pierwszych kilku(kilkunastu...) walk bo to są zwykle walki po to by nabić sobie rekord. (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Klasa rywali... i widzisz Kliczkow w czubie P4P? Ależ oczywiście! Nie będę już po raz kolejny pisał kogo pokonali bracia Kliczko bo doskonale przecież to wiesz. To jedni z najwybitniejszych ciężkich w dziejach HW i tyle w temacie. (27-11-2013 07:23 PM)BMH napisał(a): Nie podoba mi sie powolywanie na ilosc obron, tzn. wszystko oka, tylko nie zawsze to ma sens. Nie wiem czy dziesiac obron pasa z leszczami, powinno byc wyzej ocenianie niz trzy obrony Po części zgoda. Tylko, że ja cenię właśnie zwodników, którzy nie tylko potrafią zdobyć, czasem przypadkowo, pas mistrza świata, ale skutecznie go jeszcze bronią. Pamiętaj, łatwiej jest zdobyć mistrzostwo niż je obronić! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości