Ranking P4P forum Bokser.org
|
26-11-2013, 04:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2013 04:50 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Starsza 10 P4P
Cytat:1.Mayweather 1 i 2 bez zmian, na trzecią pozycję wpada Wład którego dominację i jakość możemy podziwiać od lat.4 Bradley awans po świetnej walce z Marquezem którego wcześniej miałem w top 3.Piąta pozycja bez zmian, czekam na lepszego rywala dla pacmana.6 miejsce D.Garcia awans za wygraną z LMM.7 miejsce Gołovkin po głębszym zastanowieniu troszkę za wysoko go dałem.8 miejsce Martinez spadek za długą nieobecność na ringach.9 miejsce Marquez spadek za przegrana z Bradleyem.10 Froch słabo się zaprezentował, a Rigondeaux jeden klasowy rywal Donaire i tak mała aktywność spowodowała jego spadek. (26-11-2013 01:34 PM)BMH napisał(a): 1.Mayweather Mi nie pasuje w twojej 10 Kliczko, wyniósł się na inny poziom w swojej wadze podobnie jak Maywreather czy Ward.Jakość rywali nie zachwyca ale nie jest aż tak tragicznie. Można przyczepić sie jeszcze do Rigo , stawiasz kubanczyka ponad Pacquiao czy choćby Martineza a spytam się kogo on pokonał i kiedy walczył? http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości