Ranking P4P forum Bokser.org
|
26-11-2013, 12:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Troszkę się pozmieniało...
1. Mayweather - niekwestionowany nr 1. Walka z Saulem Alvarezem to udowodniła w 100%. 2. Ward - wraca na drugie miejsce. Wreszcie zawalczył i nieźle wypadł, ale musi walczyć częściej. 3. Bradley - Pacquiao, Provodnikov, Marquez. Naprawdę robi wrażenie. Tim jest naprawdę dobrym pięściarzem i choć ma też sporo szczęścia to jak na razie nie widzę innego pięściarza bardziej zasługującego na TOP3. 4. Władimir Kliczko - po walce z Saszą, chętnie umieściłbym go sporo niżej, ale trzeba docenić jego obecną dominację w HW i to, że tak naprawdę jest bardzo dobrym pięściarzem. 5. Rigondeaux - zasłużony spadek, ale po ew. przekonującym zwycięstwie nad Agbeko, wskoczy na pozycję nr 4. 6. Danny Garcia - długo się zastanawiałem nad 6. miejscem, ale dałem go Danny'emu. Manny pewnie pokonał Riosa, ale to za mało by być przed Swiftem. 7. Pacquiao - zwycięstwo z Riosem na punkty daje mu... spadek w moim rankingu. Musi zawalczyć z kimś jeszcze bym mógł umieścić go wyżej 8. Gołovkin - przeciwnicy może nie za silni, ale styl... genialny. 9. Mickey Garcia - wreszcie ktoś pokonał Romana Martineza... i m.in. za to jest Mikey na 9. miejscu. 10. Roman Gonzalez - wspaniały bokser, który w swojej kategorii wagowej jedzie wszystkich po kolei. To także symbol mojego zainteresowania niższymi kategoriami, co wzięło swój początek od mojej serii mistrzów świata. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości