Ranking P4P forum Bokser.org
|
24-11-2013, 02:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
1. Mayweather - ośmieszenie utalentowanego Canelo wystarcza ; )
2. Ward - gdyby walczył częściej (na co teraz liczę) to byłby numero uno 3. Bradley - ograł JMM na punkty po równej walce, dał dobrą wojenkę z Rusłanem - ale przewaga minimalna nad pozostałymi 4. Rigondeaux - z każdą walką innych rywali, jego pozycja u mnie spada. Czekam na kolejny pojedynek : ) 5. Danny Garcia - nie doceniałem go, a ograł Matthysse po mistrzowsku. Pozycja w dużej mierze za zrobione wrażenie. 6. Władimir Kliczko - za anty-boks z Povietkinem leci w dół -_- 7. Golovkin - jak tylko będzie miał status wszechpana w swojej kategorii to będzie nad Władkiem jak nic ; ) 8. Pacquiao - bo kontrowersyjna przegrana na punkty i lucky punch nic nie zmieniają - stary dobry Manny, który wymiata. Spodziewam się marszu w górę. 9. Martinez - mam nadzieję, że da jeszcze jakąś świetną walkę, ale wiek + Golovkin + przewracanie się - no, to raczej jest regres. 10. Juan Manuel Marquez - w sumie ta przegrana z Bradleyem ujmy nie przynosi (gorzej z zachowaniem po walce) - ale też dołuje, zaraz skończy karierę. Złapał się na listę, bo inni kandydaci trochę rozczarowali. Poza top10: Froch - no niesmak po decyzji sędziego pozostał, wolałbym żeby ta walka potrwała minutkę dłużej i Froch wygrał pewnie. A tak to czekam na rewanż. Donaire - no powrót taki sobie więc trochę brakło. Stvenson - jeszcze chwila (tzn jedna dobra walka) i się powinien pojawić. Przewidywania? JMM i Martinez wkrótce znikną, Stevenson i Froch po dobrych walkach wrócą. : D |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 83 gości