Piłka nożna ogólnie
|
23-11-2013, 08:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Widzieliście panowie Borussię? Pięknie ich Bayern rozklepał... Szkoda mi BVB, ale Bawarczycy chyba zaczynają rozumieć o co się rozchodzi. Mnie powoli Bayern Pepa bardziej odpowiada niż Bayern Juppa. To co grają to magia, a zawodników mają wybitnych. Pep udowadnia, że jest dobrym trenerem.
Borussia walczyła i nie ma co mówić, ale gdyby wykorzystała to co miała, to zapewne by nie przegrali. To co Lewy miał to... echh... chyba mu się reprezentacja z Bundesligą pomyliła. Różnica też w um. bramkarskich, Neuer to najlepszy bramkarz na świecie. Śląsk znów w plecy... Szkoda, bo może okazać się, że zespół się do najlepszej ósemki się nie zakwalifikuje. Tak naprawdę to nie rozumiem, jak można pokonać Brugię toczyć dobry bój z Sevillą w Hiszpanii i tak cieniować w lidze. Wiem, krótka kołdra, ale jednak nie grają teraz za częśto i powinni dać radę. .. A Boruc? Coś ostatnio słabuje, ze Stoke dramat, dzisiaj tragedia. Chyba powoli kończy się czas Artura w reprezentacji, bo Szczęsny wrócił do dawnej dyspozycji i gra dobrze i pewnie. Dora, lecę na TV, bo długa noc przede mną... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości