Ankieta: Czy to aby na pewno dobry pomysł? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Znakomity! | 11 | 64.71% | |
Taki sobie | 3 | 17.65% | |
Rankingi ogólnie są do dupy | 2 | 11.76% | |
Pomysł tak, ale wykonawca chu*owy | 1 | 5.88% | |
Razem | 17 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ranking Maynarda - aktualizacja: 28 marca, dodałem cruiser!
|
26-03-2012, 12:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2012 12:58 PM przez Maynard.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking Maynarda - aktualizacja: 19 marca
Zaktualizowałem ranking:
-musza: Marquez zostaje na swoim miejscu, chociaż wygrana z Mepranumem jest wartościowa, wielu oczekiwało tego rewanżu, ale okoliczności w jakich on nastąpił są co najmniej dziwne. -super kogucia: spore przetasowania - nowy mistrz IBF, Jeffrey Mathebula ląduje na miejscu 6, bezpośrednio przezd poprzednim (Ndlovu), którego pokonał po wyrównanej walce; dzięki temu Vazquez i Munroe awansują o jedno oczko - na 4 i 5 miejsce; Ndlovu spada oczywiście z 4 na 7; Masaaki Serie, który był 10, wypada z rankingu; zamieniam miejscami bardziej aktywnego Poonsawata z Molitorem, który ląduje na 10. Pierwsza trójka bez zmian. -junior półśrednia: Garcia po wygranej z Moralesem awansuje na 6 miejsce, El Terrible spada na 10, na razie go zostawiam w rankingu; Zab Judah awansuje na 7, dzięki wygranej nad Vernonem Parisem, ten ostatni, który w ringu bardziej przypominał Paris Hilton, niż Vernona Forresta, ląduje poza dziesiątką, a w jego miejsce wchodzi Humberto Soto, którego umieszczam przed Moralesem na 9 miejscu. -junior średnia: Molina i Kirkland zostają tam, gdzie byli; dyskwalifikacja, moim zdaniem, zupełnie niesłuszna; Molina prowadził na punkty. Poza tym, poprawiłem trochę opisów pięściarzy, zwłaszcza w super koguciej, piórkowej i super piórkowej. Kategorii półciężkiej spodziewajcie się jutro, bo dzisiaj nie mam już czasu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości