Piłka nożna ogólnie
|
06-11-2013, 10:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ale właśnie wydaje mi się, że Rumakowi brakuje po prostu warsztatu. Nawet w porównaniu do Fornalika, czy Czesia 'Telefonisty' Michniewicza. Potencjał jest na pewno, tylko trzeba to chwycić za ryje i ustawić do pionu. Drużyna na top3 na 100%, o ile będą grali nieźle pod względem taktyki, jak chociażby Ruch Fornalika.
Poza tym, mam wrażenie, że Rumak nie ma podejścia do młodzieży. Gdzieś się Ci młodzi zawodnicy zatracają, a jedyny który idzie w niezłym kierunku to Kamiński. Możdżeń cofa się w rozwoju, bo kiedyś solidny ligowiec, a teraz cienki bolek. Parę razy widziałem wchodził Kędziora, małą mam próbkę bo nie oglądam każdego meczu Lecha, ale też nic specjalnego. O Drewniaku wszystko już bylo powiedziane. Gdzieś jeszcze Linetty, Golla (też ciężko coś o nim powiedzieć). Ogólnie marniutko to wygląda jeśli chodzi o młodzież. Zresztą w tak chwalonej Legii młodzież też nie powala, mimo że tak promowana. Nie ma perspektyw w tym kraju jeśli chodzi o futbol, trzeba się przerzucić na San Marino ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości