Fantasy matchups
|
12-10-2013, 11:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2013 11:06 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
(12-10-2013 10:52 AM)Sander napisał(a): Ooo z 9-1 na 4-6 9-1 moze faktycznie troche przesadne. Co parawda Haye z nikim takim nie walczyl, ale nie wykluczone, ze by mog sie odnalesc. 7-3 jako kibic Shannon'a. (12-10-2013 10:52 AM)Sander napisał(a): Nie no ja Briggsa lubię i w ogóle to on chyba miał Lennoxa na początku walki na widelcu, nie? Mial, mial. Jako ciekawoste dodam, ze jak LL byl naruszony, to pierwsza runda zostal 3, lub 4 sekundy za wczesnie przerwana. (12-10-2013 10:52 AM)Sander napisał(a): Ale Haye to jest kocur.. Kocur, ale tle jakich rywali? Badzmy szczerzy, dzis wystarczy obic Petera, Adamka, Sandersa i kilku innych i jestes leganda. Taki Haye ma podobnie ulatwioane zadanie. W latach 90tych jak dla mnie by sie nie odnalazl... wyszedlby do takiego Bowe, czy Ibeabuchiego i albo skonczylby calkiem rozbity, albo zbijal do CW. Walujev w 12 rundzie wyraznie odczul cios Davida. Jakby Brytol byl bardziej smialy w swoich atakch, to bym go duzo wyzej cenil. Ja walki sciagalem z http://www.boxingscene.com , ale tu na forum-chyba-Matys wrzucal kiedys link gdzie bylo w ch*j walk. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości