Fantasy matchups
|
11-10-2013, 11:10 AM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@BMH
Cytat:To jezeli Briggs byl solidnymJasne, że tak. Gołota, Botha to jak dla mnie bez zagłębiania się w style tych pięściarzy poziom Briggsa. Solidni pięściarze z atutami lecz bez błysku pozwalającego stać się wybitnymi jednostkami. Cytat:Ja mysle, ze z tymTo zbytnio uprościłoby sprawę bo jak wiemy to styl robi walkę A kogo takiego pokonał Briggs kto ograłby Haye'a z walk z Ruizem czy Chisorą? Cytat:Jakies przykladyHaye ma ten swój śliski styl poparty świetną techniką tak poruszania tułowiem jak i rękoma. W tym względzie Briggs jest dużo czytelniejszy. David jest bardzo błyskotliwy w ofensywie. Cytat:Jak widzisz Haye w pozostalychCiekawiłaby mnie konfrontacja Haye vs Byrd choć momentami Chris w tej 'śliskości' przesadzał, oddawał rundy próbując tylko unikać ciosów i szalał przy linach. Ciosu też raczej nie miał ale był to świetny spryciarz. Głębszych analiz się teraz nie podejmę ale w walkach z Lewisem czy Tysonem to Haye'a nie widzę, to nie aż tak wysoki poziom. Shannon Briggs był dobrym bokserem ale żeby robić Haye'a na luzie to według mnie nie. Haye to nieco wyższy poziom bokserskiego rzemiosła. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości