Kliczko vs Povetkin
|
06-10-2013, 03:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2013 04:42 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
To jednowymiarowy pięściarz, któremu pozwala się na zbyt wiele. Lewy, klincz, lewy, klincz, lewy, klincz i co trzecią rundę prawy
moze majemo prosto rozne poglady na boks ,nie wiem...jesli ktos baczyl cios prawym w garde i nokdaun Czagajewa w boju z Kliczko..jesli to nie pieknosc,to co to ? ciekawostka w tym,ze Wlad bil w ten moment w kierunku,gdzie bedzie Czagajew za jakis mig(!)-to jest wyrachowanie ...tak to i jest malarstwo,prawdziwa sztuka...minimalnymi srodkami,bez zbednych ruchow, wyrachowac moment,kierunek ciosu plus\minus santimetr i zadac ten czios ,i zrobic to pod czas ,gdy Ruslan byl w ruchu(!)..to i jest prawdziwa sztuka,jak malarstwo Leonardo da Vinci czy Rafaela.Mnie jakraz taki momenty i jest ciekawe, czym widowisko,gdzie 2 chlopa w krwi bija 12 rundow jedyn drugiego,pada raz-po-raz na ringu i t.p..potym znowu bija...w takim wypadku yuz lepiej MMA czy K1 -tam choc blizej do zycia.. Gdzie artykuly pro slabosc morale ,nie twardosc ducha i t.p. Saszki Powetkina (Huk-Powetkin) ? Sem Piter moze w boju z Kliczko -starszym pokazal niesamowity charakter(faktycznie skapitulowal i zrezygnowal z dalszej walki)? Tak ,Kliczko dostal pizdy od Brewstera,z kim nie bywaja, ale on co, nie wyszedl do ringu? Czy on jak Czachkijew z Wlodarczykiem, pokazal,ze ,,stop, mnie koniec.dosc,, po tym,jak Wlodarczyk dal mu ostatniego lupnia cepowego ? nie pamietam takiego... Caly ogol teraz bedzie pisac(i yuz pisze) ,jaki nudny gigant,ostrozny (i nie odwazny,tylko ogromny) Wladek,i jaki twardy i odwazny Powetkin ..Nie chce obrazic Powetkina,ale po co obrazac Kliczko? https://www.youtube.com/watch?v=zP19I4woNEA |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości