Wołodymyr Kliczko
|
06-10-2013, 01:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2013 01:57 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
RE: Władymir Kliczko
(06-10-2013 01:33 PM)RedHawk napisał(a): @Pakman Po pierwsze, wątpię, że obecny Adamek będzie wystarczająco szybki by unikać prostych Włada. To już nie jest demon szybkości i wyłapuje ciosy, których przyjmować nie powinien. Po drugie, nie wystarczy nie zostać trafionym, by wygrać walkę. Trzeba jeszcze samemu trafiać. A ja nie mogę sobie wyobrazić Tomka, który wymija lewą rękę Kliczki, doskakuje do niego, trafia i odskakuje nie zostając skontrowanym. Do tego Adamek również może być ściągany i męczony jak Povietkin. A fizycznie Polak jest od Władzia zdecydowanie słabszy. Doktor Stalowy Klincz się starzeje, ale Adamka też to dotyczy. I mimo wszystko uważam, że czas łaskawiej obchodzi się z Ukraińcem. Co nie zmienia faktu, że bardzo chciałbym zobaczyć taki pojedynek. Ostatnia wielka walka Adamka i zapewne ostatnia mistrzowska walka Polaka w najbliższych latach. Szpilka to melodia przyszłości, a Wach może się już do pojedynku o pas nie doczłapać. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości