Kliczko vs Mormeck
|
04-03-2012, 12:03 AM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Mormeck
"Mormeck wyszedł tam tylko, żeby AdamekFightPL i tomass50 mieli co wrzucić do nowych highlights Braci."
DOKŁADNIE !! AAHAHHAHA. Nie wiem.... czuję się jak naćpany<lol2> domyślałem się, że to będzie jeden WIELKI ŻART ale myliłem się... to było nie do opisania. Facet ciosu nie wyprowadził. No nie mogę. Ale ja naprawdę mówię, że dałbym więcej z siebie i starałbym się zrobić cokolwiek!! samo napieranie nie daje wygranej... Nie obchodzi mnie co teraz powiecie ale moim marzeniem byłoby dostać walkę z Kliczką aby udowodnić wam, że facet z jajami i za takiego się uważam jest w stanie zrobić więcej jak zawodowy bokser. Chciałbym pokazać Wam wszystkim poprzez swoją walkę jak zabawna była ta walka z Mormeckiem i nie obchodzi mnie co pomyślicie teraz, że gadam głupoty czy coś. Ten gość walczył o przetrwanie. On wszedł do ringu z myślą "Przetrwam jak najwięcej rund osłaniając się i nie wyprowadzając ciosu" KREW MNIE ZALEWA!! jak to mogła być walka o mistrzostwo świata? Z jednej strony chce mi się śmiać a z drugiej... hahha ZAŁAMKA. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości