Ranking P4P forum Bokser.org
|
27-09-2013, 03:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2013 03:06 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(23-09-2013 05:08 PM)Mastrangelo napisał(a): Ich sytuacja jest o tyle inna, że Hopkins nie ma żadnego wielkiego zwycięstwa od 2001 roku gdy pokonał TrinidadaNie kazdy wie, ze Tito byl faworytem w tamtej walce, co dla mnie bylo szokiem i przed sama walka, bylo mi ciezko ogarnac dlaczego tak jest. ![]() Z mojej perspektywy troche przesadzasz Mastrangelo, a dleczego juz wyjasniam: -Pavlik ktory mial bardzo wysokie notowania(wielu/wiekszosc przepowiadala kleske Kata i szybka emeryture) po dwukrotnym zbiciu Taylora. -Tarver ktory pokonal-na temta chwile- wciaz wielkiego Jonesa(kurs byl 2.80/3 na Hopka, pamietam bo na niego postawilem), byl uwazany na nr.1 LHW i mial byc tyc kolejnym ktory odesle Bernarda na zasluzona emeryture. -Wright, zawsze solidny, doswiadczony, rewelacyjnie sie broniacy i na tamten dzien wciaz trzymajacy b.wysoki poziom. -Pascal ktorego wygrana z Dawsonem nie przeszla bez echa i tez mozna bylo spotkac sie z wieloma opiniami, ze to moze byc czasowka, Kat ryzykuje zdrowie etc.... ostatnio -Cloud, choc nie jest to zawodnik poziomu Wrighta, to jednak solidniak. Gdyby tak Cloud dal dobra walke z Stevensonem, to wygrana Kata byla postrzegana jak bardzo znaczcy skalp. Wiec co do edytowanego fragmentu, to ma troche odmienne zdanie, choc co do meritum sie w 100% zgadzam... Marquez ostatnimi dwoma walkami z Pacquiao(Manny byl przeciez znaczna przez czesc fachowcow i kibicow nr1 p4p), udowodnil, ze wysoka lokata nalezy mu sie jak psu buda. Jak na niektorych portalach pisalem, ze stawiam optymistycznie na Marqueza przez czasowke, to wysylali mnie do lekarza, a on udowodnil, ze jest wielki. Co do jego bezposrednich walk z Mannym, to na 4 potyczki, 3 zapisalem na konto Meksykanina, choc nie doszukuje sie skandali, bo walki byly faktycznie rowne i trudne do punktowania. Najbardziej kontrowersyjna byla punktacja trzeciej potyczki, gdzie Marquez w mojej ocenie nie mial prawa tego przegrac. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 79 gości