Ranking P4P forum Bokser.org
|
23-09-2013, 05:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013 05:49 PM przez Kosteq.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(23-09-2013 05:08 PM)Mastrangelo napisał(a):(23-09-2013 04:00 PM)Kosteq napisał(a): Jeśli chodzi o osiągnięcia, to gdzieś w top3 musiałby być Hopkins i to pewnie przed Marquezem.Ich sytuacja jest o tyle inna, że Hopkins nie ma żadnego wielkiego zwycięstwa od 2001 roku gdy pokonał Trinidada, i od 2005 roku przegrał z najlepszymi bokserami z którymi się mierzył (Taylor, Calzaghe, Dawson), podczas gdy Marquez w mojej opinii powinien mieć 4 zwycięstwa nad długoletnim numerem 1-2 PFP, Pacquiao, i w ostatnich latach jedyną porażkę z numerem 1 PFP - Mayweatherem, co nie może być jakimkolwiek argumentem przeciwko jego drugiej pozycji, tym bardziej biorąc pod uwagę okoliczności(Marquez nie był w tedy półśrednim). Wiadomo, z tym Hopkinsem oczywiście żartowałem, bo jeśli oceniać obecny poziom, to na dzień dzisiejszy już nie jest bokser tylko raczej anty-bokser i wiadomo P4P za osiągnięcia sprzed kilkunastu lat to byłby kabaret, po prostu chciałem się odnieść do całości kariery, wtedy pewnie gdzieś w czołówce by był Ale te 4 zwycięstwa nad Pacquiao to nieco kontrowersyjne stanowisko. Chociaż zapewne dałbyś radę je obronić. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości