III Wojna Światowa?
|
21-09-2013, 08:06 PM
|
|||
|
|||
RE: III Wojna Światowa!
Algeria liberalna ? Czy to nie tam prześladuje się rdzennych mieszkańców (Beduinów ) tamtejszych terenów , serio wzór do naśladowania. Nie sądzisz ,że miedzy polskim Tatarem ,a Ahmedem z Pakistanu jest ogromna różnica światopoglądowa i kulturowa ? Przecież to oczywiste ,że Tatar myśli jak typowy Polak , a Ahmed jak typowy muzułmanin wychowany w prawie szariatu.Przyrównywanie wypraw krzyżowych do zachowania ciapatych w XXI wieku uważam za lekko niestosowne , Według twojego toku rozumowania ciapaty człowiek zatrzymał się umysłowo w XIII wieku ( 1291 rok , zgadnij dlaczego) co jeszcze bardziej powinno zmotywować Europe do działania
Uważam , że jedynie kop w dupę dla ciapatych jest w stanie uratować cywilizację Europejską . My ich tutaj nie potrzebujemy , niech wracają na swoją pustynie i bawią się w Dzihad między sobą . O wojnę nie trzeba się martwić , póki petrosrebrniki się zgadzają to szejki utrzymają swoje bydło na uwięzi "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości