Wasze ulubione gry !
|
18-09-2013, 05:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
KrychuTMT
Wiesz, nie jest tak, że ja gram tylko w gry, które zwiększają adrenalinę i jest cały czas akcja. Wręcz przeciwnie. Lubię gry w których trzeba trochę pogłówkować, pomyśleć. Ale kampania w Herosach nie dość, że jest nudna, to jeszcze do dupy zrobiona. Jak można zrobić, by znikało wojsko? Co się z nimi stało? Pies ich zjadł? Uaktualniam tu swoją listę, bo pisząc o pogłówkowaniu przypomniała mi się jedna magiczna gra. SYBERIA 1 i 2 Magiczna, świetna, kapitalna przygodówka. Zdecydowanie najlepsza gra tego typu. Piękne lokacje, ciekawa i fascynująca przygoda. Do tego nostalgiczna, opowiadająca o szukaniu szczęścia, o szukaniu własnego miejsca, o poznawaniu samego siebie. Sama gra może nie jest zbyt trudna, ale to jest akurat wielki walor tej gry, bo człowiek nie wkurza się na jakieś poszukiwania, które trwają w nieskończoność, tylko może wejść w fabułę. Jeśli ktoś chce zagrać w coś naprawdę fajnego i wciągającego nie polegającego na strzelaniu i skradaniu się, musi w to zagrać. Kiedyś przez tą grę nie poszedłem do szkoły, grałem całą noc i dopiero o 9.00 rano uświadomiłem sobie która godzina |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 177 gości