Wasze ulubione gry !
|
18-09-2013, 02:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Jako dzieciak zaczynałem od Croca, Raymana, Kapitana Pazura, Alladyna, Wolfa-3D itp. Później były Fallouty (zwłaszcza dwójka!), Divine Divinity, także Gothic 1 i 2, grywałem też w Risena - dwójka mi się podobała. Uzależniony byłem od CM4 (Championship Manager), w FM 2011 też długo grywałem jeśli chodzi o managery.
Ogólnie strasznie dużo rzeczy ograłem, FPSy - Return to Castle Wolfenstein (też się za dzieciaka strasznie bałem, jak większość znajomych prawie cała gra na kodach, żeby się nie posikać ), wszystkie CoDy, kultowy MOH, Half-Life 2, z nowych - przede wszystkim obie gry z uniwersum Metro, Bulletstorm, Rage, jeśli chodzi o multi to długo pogrywałem w Team Fortress 2; Największa miłość to chyba jednak RPGi, dzisiaj skończyłem nadrabiać zaległości i przeszedłem wszystko z Dragon Age'a (podstawka + przebudzenie + DLC), bo zbierałem się do tego od dawna. Mass Effecty też genialne, ale wolę te bardziej old schoolowe a DA taki jest. Generalnie temat jest strasznie rozległy, zwłaszcza że są jeszcze gry sportowe, przygodówki (Ace Ventura, Larry, Książe i Tchórz!)... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości