Piłka nożna ogólnie
|
17-09-2013, 11:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No, ja straszliwie się na Galacie zawiodłem. Liczyłem na niespodziankę, a tu 1-6. Co prawda w lidze Turcy zawodzą, ale przecież LM i liga krajowa to dwie różne rzeczy. Praktycznie jedna niespodzianka dzisiaj i to akurat ta dla mnie najgorsza. Nie wiem jak tak klasowy zespół jak Juve może nie wygrywać takich spotkań z jedną z najsłabszych drużyn w tej edycji LM.
A jutro jak dla mnie hit tej kolejki Napoli - Borussia. Dwa bardzo ofensywne zespoły. Hamsik, Mertens, Callejon i Higuain kontra Reus, Mchitarjan, Aubameyang i Lewandowski. Będzie się działo. Nie mam pojęcia kto wygra, bo tu akurat może zdarzyć się wszystko, ale jestem przekonany, że padnie wiele wiele goli. Tymbardziej, ze zarówno obrona Włochów jak i Niemców pozostawia wiele do życzenia. A dzisiaj odpuściłem, bo żaden mecz nie wydawał mi się warty oglądnięcia. Wszędzie zdecydowany faworyt, a szczerze mówiąc nie przepadam za takimi jednostronnymi spotkaniami. Najbardziej skłaniałem się ku Sociedad - Szachtar, ale nigdzie nie mogłem znaleźć streama do tego pojedynku. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 61 gości