Wasze ulubione gry !
|
17-09-2013, 09:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Mało było gier, które by mnie na maksa wciągnęły, ale w kilka grałem z zapartym tchem.
MAFIA Rewelacyjna gra, rewelacyjna fabuła. Szkoda, że nie chodzi na W7, bo chętnie bym sobie po raz trzeci powtórzył. FIFA MANAGER 09 Najbardziej grywalny menager w jaki kiedykolwiek grałem. Wykładnikiem niech będzie fakt, że swoją karierę w Milanie skończyłem w roku (w grze) 2078 MOUNT&BLADE Niezapomniane ataki na zamek i wielka duma, kiedy taki zamek przejmowałem na własność. Co z tego, że wokół mnie były 4 wrogie frakcje i po 5 minutach zamek mi odbijali? Liczyło się, że przez chwilę byłem bohaterem: ) GTA (Vice City - 4) Nie ma co mówić - genialna seria, w którą mogę grać w nieskończoność. Najbardziej lubię swobodną jazde po mieście, zawsze bardzo dobrze wykonanym. No i zróżnicowane misje - od jakiegoś dziwnego tańca po napady na bank. Genialne. FOOTBALL MANAGER 2012 Co tu dużo mówić - jeszcze w żadnej grze wygranie meczu polską drużyną w LM nie było tak karkołomną robotą. I ta wielka radość, kiedy po 4 latach gry w fazie grupowej LM odniosłem Lechem pierwsze zwycięstwo, a trzy sezony później dotarłem do półfinału. Nie do zapomnienia Obecnie kończę Mafię 2, którą zacząłem wczoraj wieczorem. Rzadko mi się zdarza, żebym grę przeszedł w dobę, co oznacza, że gra ta jest na jak najlepszej drodze do zameldowania się na tej liście. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 168 gości