III Wojna Światowa?
|
17-09-2013, 08:47 PM
|
|||
|
|||
RE: III Wojna Światowa!
(17-09-2013 02:38 PM)Pakman napisał(a): Myślę, że nam to zupełnie nie grozi. Przecież sami Polacy nie chcą już żyć w Grodzie Króla Słońce Peru Donalda Franciszka I. Emigracja u nas kwitnie jak na bliskim wschodzie. Myślisz, że w UK czy Holandii nas lubią ? Nie. Polak, Muzułmanin, Rumun, Serb to jeden i ten sam szrot. Niestety, ale tak o nas myślą w Europie. Na przykład w Wielkiej Brytanii Polaków ma się za nierobów i gwałcicieli. Najpierw zajmijmy się sobą i naszym pierdolnikiem za przeproszeniem, a dopiero potem będziemy się martwić imigrantami. Dlaczego tak ironicznie określiłeś swoją ojczyznę ? , przypomnę Ci że nie nazywa się ona grodem kogokolwiek lecz Polską , powinniśmy o tym pamiętać , wiele ludzi zginęło abyśmy teraz mieszkali w Polsce a nie w Kraju Nadwiślańskim lub innym tworze. A czy ty myślisz że interesuje mnie jakiś Anglik lub kochający dewiacje Holender ? Ja ich nie lubię , myślisz że ich to interesuje ? Raczej nie więc Polaków też to powinno tyle obchodzić . Co do ostatniej części wypowiedzi zgadzam się z Tobą , musimy zająć się naszą ojczyzną , ale także powinniśmy zapobiegać przypływie muzułmańskich imigrantów . Lepszym rozwiązaniem byłoby sprowadzanie ludzi częściowo powiązanych z Polską -repatriantów Pozdrawiam (17-09-2013 02:55 PM)Metzger napisał(a):(17-09-2013 02:38 PM)Pakman napisał(a): Przecież sami Polacy nie chcą już żyć w Grodzie Króla Słońce Peru Donalda Franciszka I.Ale co z tego skoro muzułmanie sukcesywnie osiedlają się w Polsce? Może poza Warszawą tego tak nie widać, ale to już trwa. Dzisiaj jest ich mało, więc olejemy sprawę, a jutro obudzimy się w państwie gdzie co czwarty mieszkaniec czci Mahometa. Zgadzam się ! "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości